Mari-Leenasta sanottua

Mielestäni menestyksekästä politiikkaan tehdään järjellä, ymmärtämisellä, kokonaisuuskuvalla ja arvoilla. Kun mukana on lisäksisuuri sydän, motivaatio tehdä työtä ja kyky ajatella ihmisen kokoisestikin, niin kasassa on omaisuuspaketti, jolla työntekijät yhteisten etujemme ajamiseen tulisi valita. Minulle Mari-Leena edustaa ystävyyden lisäksi juuri näitä ominaisuuksia.

Hanna Keskiaho
rakennusalan DI, Oulu

 

Mari-Leena on uskomaton tahtonainen, joka tekee minä lupaa. Hänen väsymätöntä innostustaan eri asioita kohtaan voi vain ihailla. Mari-Leena ottaa asioista selvää ja perustaa mielipiteensä tiedolle. Kaiken lisäksi hän on ihana ystävä ja upea äiti.

Maija Bolszak
lääkäri, kaupunginvaltuutettu, Oulu

 

Mari-Leenan polku vaikuttajana on pitkä ja täynnä erilaisia vaiheita eri areenoilla – silti hän tarttuu edelleen toimeen innolla, asenteella ja asiantuntemuksella. Helposti lähestyttävän ja innovatiivisen asiantuntijan kanssa yhteistyön tekeminen on antoisaa. Mari-Leena ehtii tsempata ja olla mukana myös uusien järjestöaktiivien kanssa. Mari-Leena todella tekee järkipolitiikka suurella sydämellä ja on tiimipelaaja meidän kaikkien yhteisessä joukkueessa!

Ilari Nisula
tekn yo. opiskelija- ja järjestöaktiivi, Oulu

 

Mari-Leenalla on sopivasti oululaista osaamista ja pohjalaisnaisen asennetta. Hänellä on nuoruudestaan huolimatta todella monipuolinen kokemus politiikasta. Diplomi-insinöörinä Mari-Leena on järkipoliitikko. Pienten lasten äidille arki on tuttua ja sydän paikoillaan.

Pekka Simonen
kaupunginvaltuutettu, Oulu

 

Mari-Leenalla on vahva käsitys luonnon ja ympäristön moninaisuuden merkityksestä. Vahvana ja ahkerana naisena hän on oikea henkilö vaikuttamaan sekä meidän että lastemme turvalliseen ympäristöön ja hyvinvointiin. Globaalissa maailmassa Mari-Leena ymmärtää myös paikallisuuden merkityksen talouteen ja perinteisiin arvoihin.

Harri Kuoppamaa
Oulujoen Kokoomuksen pj, Oulu

 

Mari-Leena on poliittinen esikuvani. Hän on älykäs keskustelija, joka tietää mistä puhuu. Mari-Leenassa yhdistyvät asiantuntijuus, kyvykkyys ja kokemus tavalla, joka olisi rautaa myös Euroopan parlamentissa. Lisäksi hän on aidosti sydämellinen ja kuunteleva ihminen.

Eero Manninen
Oulun yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteeri

 

Mari-Leena on hyödyllisen alan hyvin koulutettuna ihmisenä vastuuntuntoinen, ahkera ja selkeäpuheinen yhteiskunta-ammattilainen. Esiintymiseltään sekä olemukseltaan edustava ja myönteinen. Lisäksi moderni perheenäiti ja puoliso. Toivon hänelle kykyjensä mukaisia, vaativia työ- ja vaikutusmahdollisuuksia.

Markus H. Korhonen
FM, Oulu

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrShare