Tule tekemään historiaa

Forum24 26.1.2006

Kansa ei ole vielä koskaan vaihtanut istuvaa presidenttiä – tehdäänkö tällä viikolla historiaa? Uskomme, että nykyajan nuorissa elää erilainen, omilla ajatuksillaan eteenpäin menevien henki. Oletko sinä mukana? Niinistö on tulevaisuuden presidentti.

Sauli tuntee sisä- ja ulkopolitiikan kiemurat. Hän on tunnetusti valmis tarttumaan toimeen tilanteen sitä vaatiessa. Tulevalta presidentiltä tarvitaan avauksia ja tekoja sekä työn että yrittäjyyden tukemiseksi.

Niinistö on toiminut ministerinä lähes kymmenen vuotta. Lisäksi hänellä on vahva talouselämän tuntemus ja kokemus. Niinistöllä on selkeä visio tulevaisuudesta. Hänellä on kyky nähdä terveellä tavalla globalisaation uhat ja mahdollisuudet. Näitä asioita pidämme keskusta- ja kokoomusnuorissa presidentin välttämättöminä ominaisuuksina. Ei ole samantekevää, kuka maatamme johtaa yhteiskunnallisena keulahahmona ja arvovaikuttajana. Presidentin arvomaailmaan on kuuluttava oikeudenmukaisuus yrittämistä ja työtä kohtaan. Nämä arvot ohjaavat Niinistön päätöksentekoa.

Suomen kansaa on jo neljättä kautta johtanut sosialistinen presidentti, vaikka suomalaisista selvästi yli puolet kannattaa ei-sosialistisia arvoja. Kun äänestämme kolmosta, hyvinvointimössö muuttuu todellisiksi teoiksi. Samalla rakennamme Suomea, joka menestyy myös maailmalla.

Miika Mielityinen (kesk)
Mari-Leena Kairivaara (kok)
kaupunginvaltuutettu-kaksikko

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrShare