Haen uutta eduskunta-avustajaa!

Haluatko työskennellä ympäristön, sisäisen turvallisuuden ja TKI-asioiden parissa? Kiinnostaako arktinen politiikka sekä lasten ja nuorten hyvinvointi? Innostutko tulevaisuuden rakentamisesta? Jos vastasit kyllä, voit olla uusi eduskunta-avustajani!

Nykyinen avustajani Laura Pistemaa siirtyy työurallaan uusiin tehtäviin ja etsin uutta eduskunta-avustajaa.

Avustajana työskentelet läheisimpänä työparinani eduskunnassa. Työssäsi seuraat erityisesti hallinto- ja ympäristövaliokuntien sekä arktisia asioita, pidät yhteyttä keskeisiin sidosryhmiin, huolehdit kalenteristani ja etsit taustatietoa sekä valmistelet erilaisia eduskuntatyöhön liittyviä tekstejä. Pääset seuraamaan politiikkaa ja demokraattista päätöksentekoa aitiopaikalta ja jokainen työpäiväsi on erilainen. Saat työkavereiksi minun lisäkseni joukon ihania persoonia – niin edustajia, avustajia kuin muuta henkilökuntaa.

Toivon sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokoomuslaista arvomaailmaa ja valmiutta aloittaa työ huhti-toukokuun vaihteessa. Eduksesi luetaan tuntemus pohjoisen asioista ja Oulun vaalipiirin alueesta sekä arktinen asenne.

Työssä menestyminen vaatii sinulta oma-aloitteellisuutta, kykyä perehtyä ja reagoida nopeasti uusiin asioihin, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä vastuunkantoa monenlaisista asioista. Olet tottunut viestijä, joka hallitsee erilaiset viestintäkanavat ja haluat oppia uutta.

Kansanedustajan avustajan palkka on 2632,10e/kk, minkä lisäksi sinulle kuuluvat muut kattavat työsuhde-edut. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun asti.

Jos haluat uudeksi avustajakseni, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi maanantaihin 28.3. klo 14.00 mennessä osoitteeseen mari-leena.talvitie@eduskunta.fi. Lisätietoja antaa Laura Pistemaa, puh. 0400567939/ laura.pistemaa@eduskunta.fi.

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrShare