Talvitie-vaalilehden pääkirjoitus

(Kirjoitus julkaistu Talvitie 2019 -vaalilehdessä)

Sinulla on kädessäsi vaalilehteni, jonka olen tehnyt siksi, että saisit tutustua minuun ja päättää, voisinko olla Sinun tulevaisuuden rakentajasi. Olen oululainen kansanedustajaehdokas Mari-Leena Talvitie, perheenäiti ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Toimin ensimmäisen kauden kansanedustajana sekä puolueeni, Kansallisen Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Toivottavasti innostut tutustumaan tämän lehden kautta minuun ja ajatuksiini tarkemmin – tulet tapaamaan tai otat yhteyttä!

Lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntäni – tietenkin perheenäitinä, mutta myös tulevaisuuden vastuunkantajana. Olen joukkuepelaaja niin politiikassa kuin jalkapallokentällä. Haluan vahvistaa suomalaista osaamista, luoda hyvinvointia yrittäjyydellä ja työllä, parantaa maailmaa järkivihreillä ratkaisuilla ja tehdä meidän ihmisten arjesta sujuvampaa. Olenkin tiivistänyt sen näin: ”Tulevaisuus kiinnostaa minua, koska aion viettää loppuelämäni siellä.”

Viereiseltä sivulta voit lukea minusta sanottua -tukikommentteja. Kommenteissa muun muassa puhemies Paula Risikon ja ministeri Antti Häkkäsen sekä opiskelija Niilo Heinosen näkemyksiä Mari-Leenasta. Toiselta aukeamalta voit kurkistaa elämääni ja lukea tarinan siitä, miten minusta tuli minä. Lisäksi voit lukea ajatuksiani, Lex Talvitiestä eli lakialoitteestani, joka johti asunto-osakeyhtiölain muutokseen sekä tiivistyksiä teemoistani ja näkemyksiäni siitä, miten tulevaisuudessa voimme rakentaa yhdessä parempaa Suomea.

Löydät lehdestä Oulun kauppakamarin toimitusjohtaja Jari Tuovisen kirjoituksen työn vastaanottamisen kannattavuudesta sekä oululaisen nuorisotyönohjaaja Mono Kuoppalan kirjoituksen nuorten hyvinvointiin liittyvästä päätöksenteosta. Yrittäjä, entinen kansanedustaja Esko Kurvinen kirjoittaa pohjoisen erityispiirteistä.

Lisäksi kampanjapäällikköni Niilo Heinonen kertoo kampanjan tunnelmista ja näet kuvia vaalikentiltä sekä yhteystiedot. Löydät sieltä myös äänestyspäivät sekä poimintoja kalenteristani kampanjan loppusuoralta. Taustoihini, kampanjatapahtumiini ja tukijoihini voit tutustua tarkemmin myös netti- tai facebook-sivuillani.

Tervetuloa rakentamaan ihmisenkokoista tulevaisuutta – tehdään yhdessä järkipolitiikkaa suurella sydämellä!

Mari-Leena Talvitie

kansanedustajaehdokas nro 135

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrShare