Kirje äänestäjälleni

Sinituuli 4/2011

Hyvä äänestäjäni

Kiitos, että otit yhteyttä. Oli ilo kuulla, että olet seurannut toimintaani. Tuntuu hyvältä, että arvostat arvopohjaani ja toimintatapojani enemmän kuin sitä, että ajatuksemme poikkeavat jossain asiassa.

Pyysit tiivistämään, millaisen kansanedustajan saat minusta. Puolustan oikeudenmukaisuutta, teen järkevää ympäristöpolitiikkaa ja tuen suomalaista yrittäjyyttä. Perheyrityksen keskellä kasvaneena olen tottunut kantamaan vastuuta pienestä pitäen. Tykkään tehdä töitä ihmisten kanssa ja ottaa asioista selvää.

Olet oikeassa – kansanedustajien tulisi herättää keskustelua. Tarvitsemme arvokeskustelua siitä, mitä ovat paremminvointivaltion palvelut ja miten ne järjestetään. Kotona tehtävää työtä, kuten lasten tai puolison hoitoa ja kotiyrittäjyyttä on arvostettava enemmän. Työn ja yrittäjyyden pitäisi olla aina kannattavampaa kuin muut vaihtoehdot – niin taloudellisesti kuin henkisesti.

Toimin pienten ikäluokkien äänitorvena. Päätökset vaikuttavat tulevaisuuteen, ja tulevaisuuden rakentaminen kiehtoo minua.Vahvuuteni on, että voin kuvitella olevani vastuussa päätöksistä myös 30 vuoden päästä.

Oli rohkeaa kirjoittaa otsikkoon äänestäjäni. Uskalsin, koska kirjoitit yhteydenottoon ”äänestäjäsi”. Ollaan yhteydessä, vaalien välilläkin!

Eduskuntaterveisin,
Mari-Leena Talvitie

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrShare